Comentarii (0) Reclamație film
INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

Profit every 10 minutes!

Spur in den Tod (Scream for Help) - Traseu la Moarte (1984) (Dublat Română)

Urmărește filmul Spur in den Tod (Scream for Help) - Traseu la Moarte (1984) (Dublat Română) Online Subtitrat Gratis la calitate VHSRip 720p. Genurile acestui film sunt Crimă, Dragoste, Dramă, Thriller, 1984 . Filmul online Spur in den Tod (Scream for Help) - Traseu la Moarte (1984) (Dublat Română) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 124

Categoria: Crimă, Dragoste, Dramă, Thriller, 1984

Regizor: Michael Winner

Data Adaugari: 05/05/2021

Scenariști: Tom Holland

Uploader: bobbybalica12345

Durată Film: 01:22:20

Claritate: VHSRip 720p

Premii: N / A

IMDb: 7.0

Complot complot și informații despre urmele morții
Christie este convinsă că tatăl ei vitreg Paul încearcă să o omoare pe mama ei. Dar nimeni nu o crede. Dar cele mai grave coșmaruri ale lui Christie ar trebui să fie depășite de groaza reală a realității: ea descoperă o capcană moarte perfidă în baie - chiar la timp. Un electrician este ucis de o linie electrică „spartă”. Iubita nu supraviețuiește unui „accident de mașină”. Doar când este aproape prea târziu, mama ei înțelege în cele din urmă legăturile dintre presupusele accidente și suspiciunile terifiante ale fiicei sale. Și când cade noaptea, ambii sunt prinși - neajutorați și agonizați de agonie, victimele unui plan elaborat de crimă. Nimeni nu a vrut să o creadă și acum este prea târziu să plângem după ajutor.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: