Comentarii (0) Reclamație film
INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

Profit every 10 minutes!

Streets of Fire - Străzile în flăcări (1984)

Urmărește filmul Streets of Fire - Străzile în flăcări (1984) Online Subtitrat Gratis la calitate WEB-DL 720p. Genurile acestui film sunt Acţiune, Crimă, Dramă, 1984 . Filmul online Streets of Fire - Străzile în flăcări (1984) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 349

Categoria: Acţiune, Crimă, Dramă, 1984

Regizor: Walter Hill

Data Adaugari: 20/04/2021

Scenariști: Walter Hill, Larry Gross

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:33:42

Claritate: WEB-DL 720p

Premii: 1 premiu Kinema Junpo Awards,1 nominalizare Razzie Award,1 premiu Sitges - Catalonian International Film Festival

IMDb: 6.7

Raven Shaddock și banda lui de prietenii de biciclete nemiloși Kidnap Rock Singer Ellen Scop. Fostul iubitor al lui Ellen, soldat-for-angajat Tom Cody, se întâmplă să treacă prin oraș pe o vizită. În încercarea de a-și salva Legea cu Star, managerul lui Ellen angajează Tom pentru ao salva. Împreună cu un fost soldat, se luptă prin urbanii periculoși, hotărâți să-l aducă pe Ellen înapoi.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: