Comentarii (0) Reclamație film
INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

Profit every 10 minutes!

The Killing Fields - Câmpiile morții (1984)

Urmărește filmul The Killing Fields - Câmpiile morții (1984) Online Subtitrat Gratis la calitate DVDRip. Genurile acestui film sunt Biografic, Crimă, Dramă, Istoric, 1984 . Filmul online The Killing Fields - Câmpiile morții (1984) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 83

Categoria: Biografic, Crimă, Dramă, Istoric, 1984

Regizor: Roland Joffé

Data Adaugari: 12/07/2021

Scenariști: Bruce Robinson

Uploader: bobbybalica12345

Durată Film: 02:21:52

Claritate: DVDRip

Premii: 2 premii si 4 mominalizări Oscar, un premiu şi 5 nominalizări Globul de Aur, 7 premii şi 3 nominalizări BAFTA,4 premii BSFC Award,1 nominalizare César Awards,1 premiu si 2 nominalizari David di Donatello,1 premiu ALFS Award + alte premii si nominalizari

IMDb: 7.9

Este povestea unor oameni nici foarte importanti, nici foarte puternici, dar care, prinsi in iuresul evenimentelor, se comporta in mod exemplar.
De mai multi ani, ziarul The New York Times il are pe Sydney Schanberg corespondent de razboi in Cambodgia. Reporterul si-a luat ca asistent un localnic, Dith Pran, cu care merge deseori in afara Phnom Penh-ului, unde se duce adevaratul razboi intre fortele guvernamentale si cele comuniste. Schanberg nu este deci deloc surprins cand, in primavara anului 1975, incepe dezastrul, care va lovi pe nepregatite inalta societate a capitalei si occidentalii de-aici, parca rupti de realitate. In oras se mai afla Al Rockoff, un fotograf american marcat de bautura si opium; Jon Swain, un reporter britanic; si Douglas, un pilot australian care l-a dus pe Schanberg cu avionul deasupra zonelor de razboi. Toti sunt prezenti cand kmerii rosii inving rezistenta guvernului, cu toata sustinerea americana si ocupa capitala, unde mii de cambodgieni infometati si bolnavi s-au refugiat de frica. Evacuarea strainilor se face intr-o panica generala, dar ziaristii decid sa ramana pe loc si sa continue sa transmita corespondentele. Nu pentru mult timp insa, caci sunt arestati si amenintati cu impuscarea. In cele din urma, Schanberg este evacuat in Thailanda, se intoarce la New York, scrie o serie de articole fulminante, castiga mai multe premii si devine celebru. Insa gandul i-a ramas acolo, in Cambodgia, de unde Pran, omul care i-a salvat viata, nu a putut fi scos. Timp de patru ani, Schanberg nu va avea nici o veste de la el. Dar Pran a reusit totusi sa evadeze dupa una din faimoasele executii in masa, in care oameni nevinovati erau dusi pe camp si impuscati de kmerii rosii. Cei doi prieteni se revad, in sfarsit, la Bangkok...

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: