Comentarii (0) Reclamație film
INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

Profit every 10 minutes!

Demons - Demoni (1985)

Urmărește filmul Demons - Demoni (1985) Online Subtitrat Gratis la calitate BluRay 720p. Genurile acestui film sunt 1985, Horror . Filmul online Demons - Demoni (1985) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 176

Categoria: 1985, Horror

Regizor: Lamberto Bava

Data Adaugari: 20/04/2021

Scenariști: Dardano Sacchetti , Dario Argento

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:28:36

Claritate: BluRay 720p

Premii: 1 Nominalizare Fantasporto,1 nominalizare Golden Ciak Awards

IMDb: 6.7

Doua femei tinere primesc bilete gratuite pentru o vizionare a unui film la The Metropol, un nou cinema din Berlin, Germania. Cand ajung la cinema observa ca este o multime foarte lunga la acel cinema, toti invitatii fiind cu bilete primite gratis. Inainte de a incepe filmul, o femeie din hol se taie la fata de la o masca foarte bizara. Cea ce nu stie nimeni este ca o simpla zgarietura va duce la un adevarat masacru, deoarece femeia taiata incepe sa adopte un comportament ciudat, transformandu-se intr-o creatura monstruasa insetata de sange, un demon. Foarte curand toti cei invitati la film se vor lupta pentru scapare, pentru ca in curand demonii se vor inmultii, iar sansele de supravietuire ale oamenilor vor scadea.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: