Comentarii (0) Reclamație film
INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

Profit every 10 minutes!

Ewoks: The Battle for Endor - Ursuleții Ewok: Bătălia pentru Endor (1985)

Urmărește filmul Ewoks: The Battle for Endor - Ursuleții Ewok: Bătălia pentru Endor (1985) Online Subtitrat Gratis la calitate BluRay 720p. Genurile acestui film sunt 1985, Aventuri, Familie, Fantastic . Filmul online Ewoks: The Battle for Endor - Ursuleții Ewok: Bătălia pentru Endor (1985) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 212

Categoria: 1985, Aventuri, Familie, Fantastic

Regizor: Ken Wheat, Jim Wheat

Data Adaugari: 04/05/2021

Scenariști: Jim Wheat

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:36:54

Claritate: BluRay 720p

Premii: 1 premiu si 2 nominalizari Primetime Emmy Awards

IMDb: 5.6

Armata Marauderilor, condusă de regele Terak și vrăjitoarea Charal, atacă satul Ewoks, ucigând familia lui Cindel. Cindel și Ewok Wicket scapă și îl întâlnesc pe Teek în pădure, un animal obraznic și foarte rapid. Teek îi duce la o casă în care locuiește un bătrân, Noa. La fel ca Cindel, s-a prăbușit și cu Starcruiser pe Endor. Împreună se luptă cu Terak și Charal.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: