Comentarii (0) Reclamație film
INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

Profit every 10 minutes!

Falsk som vatten (False as Water) - Tulbure ca apa (1985)

Urmărește filmul Falsk som vatten (False as Water) - Tulbure ca apa (1985) Online Subtitrat Gratis la calitate BluRay 720p. Genurile acestui film sunt 1985, Dramă, Thriller . Filmul online Falsk som vatten (False as Water) - Tulbure ca apa (1985) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 162

Categoria: 1985, Dramă, Thriller

Regizor: Hans Alfredson

Data Adaugari: 23/04/2021

Scenariști: Hans Alfredson

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:42:33

Claritate: BluRay 720p

Premii: 1 premiu Danish Film Awards,2 premii Guldbagge Awards

IMDb: 6.3

John și Carl au o mică companie de editare. Într-o zi, John se întâlnește cu poetul Clara care a debutat recent și cu logodnicul Clarei Stig. John și Clara se îndrăgostesc unul de celălalt, iar ea se mută într-un apartament deținut de John. John se desparte de soția sa și se mută cu Clara. Dar Clara are o criză de nervi.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: