Comentarii (0) Reclamație film
INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

Profit every 10 minutes!

Friday the 13th: A New Beginning Part 5 – Vineri 13: Un nou început Partea a V-a (1985)

Urmărește filmul Friday the 13th: A New Beginning Part 5 – Vineri 13: Un nou început Partea a V-a (1985) Online Subtitrat Gratis la calitate BluRay 720p. Genurile acestui film sunt 1985, Horror, Mister, Thriller . Filmul online Friday the 13th: A New Beginning Part 5 – Vineri 13: Un nou început Partea a V-a (1985) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 120

Categoria: 1985, Horror, Mister, Thriller

Regizor: Danny Steinmann

Data Adaugari: 12/07/2021

Scenariști: Martin Kitrosser , David Cohen , Danny Steinmann

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:32:17

Claritate: BluRay 720p

Premii: 1 Nominalizare Saturn Award,1 nominalizare Satellite Awards

IMDb: 4,8

Dupa evenimentele din partea anterioara, Jason zace inconstient si pare aproape imposibil sa-si revina. Dar seria crimelor este preluata de un localnic, care adopta stilul lui Jason de a opera si incepe sa faca victime la o casa pentru tineri cu probleme din apropiere.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: