Comentarii (0) Reclamație film
INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

Profit every 10 minutes!

Kojak: The Belarus File - Kojak: Dosarul Belarus (1985)

Urmărește filmul Kojak: The Belarus File - Kojak: Dosarul Belarus (1985) Online Subtitrat Gratis la calitate HDRip. Genurile acestui film sunt 1985, Crimă, Mister, Thriller . Filmul online Kojak: The Belarus File - Kojak: Dosarul Belarus (1985) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 314

Categoria: 1985, Crimă, Mister, Thriller

Regizor: Robert Markowitz

Data Adaugari: 13/07/2021

Scenariști: John Loftus , Abby Mann , Selwyn Raab

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:34:38

Claritate: HDRip

Premii: N / A

IMDb: 7.1

Lt. Kojak incearca să rezolve cazul asasinatelor a trei ruși în vârstă, care ar fi putut sau nu să fi fost criminali de război nazisti. Răspunsul la mister se găsește în "Dosarul Belarus", un document secret aflat în posesia Departamentului de Stat. Ancheta este ingreunata de lipsa de cooperare a guvernului, dar Kojak primește asistență neașteptată din partea birocratei Dana Sutton (Suzanne Pleshette).

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: