Comentarii (0) Reclamație film
INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Doneaza Ajuta Site-ul...

3.5

Profit every 10 minutes!

Ladyhawke – Domniţa şoim (1985)

Urmărește filmul Ladyhawke – Domniţa şoim (1985) Online Subtitrat Gratis la calitate HDRip 720p. Genurile acestui film sunt 1985, Aventuri, Dramă, Fantastic . Filmul online Ladyhawke – Domniţa şoim (1985) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 280

Categoria: 1985, Aventuri, Dramă, Fantastic

Regizor: Richard Donner

Data Adaugari: 22/04/2021

Scenariști: Edward Khmara, Tom Mankiewicz, Michael Thomas, David Webb Peoples

Uploader: bobbybalica12345

Durată Film: 02:01:00

Claritate: HDRip 720p

Premii: 2 nominalizări Oscar,1 nominalizare Saturn Award,2 premii si 2 nominalizari Saturn Award,6 nominalizari Hugo Awards,3 premii Golden Reel Award,1 nominalizare Young Artist Award

IMDb: 7.0

Etienne Navarre și Isabeau de Anjou. Dragostea lor era atât de puternică încât nimic nu le-ar fi putut sta în cale. Până când au fost trădați, iar puterile negre ale iadului au aruncat asupra lor un blestem teribil.
Ea a fost blestemată să se transforme în șoim în timpul zilei, iar el, să se transforme în lup pe parcursul nopții. Doar pentru o secundă, la răsăritul și la apusul soarelui, cei doi îndrâgostiți aproape că se puteau atinge.
Povestea îndrăgostiților, blestemați să fie "mereu împreună, dar mereu separați" își are originea în secolul al XIII-lea. Ea a căpătat de-a lungul timpului numeroase forme în diferitele ecranizări realizate în întreaga lume. Pentru versiunea sa, regizorul Donner a studiat aprofundat mitologia medievală, aducând pe ecran elemente ale misticismului și ale realității epocii respective, elemente care, îmbinate cu extraordinara poveste de dragoste, au cucerit audiența.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: