Comentarii (0) Reclamație film
INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

Profit every 10 minutes!

Lifeforce - Forța vieții (1985)

Urmărește filmul Lifeforce - Forța vieții (1985) Online Subtitrat Gratis la calitate BluRay 720p. Genurile acestui film sunt 1985, Acţiune, Horror, Mister . Filmul online Lifeforce - Forța vieții (1985) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 214

Categoria: 1985, Acţiune, Horror, Mister

Regizor: Tobe Hooper

Data Adaugari: 16/04/2021

Scenariști: Dan O'Bannon, Don Jakoby, Michael Armstrong, Olaf Pooley

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:56:15

Claritate: BluRay 720p

Premii: 2 nominalizari Saturn Award,1 premiu Sitges - Catalonian International Film Festival

IMDb: 6.2

O misiune spațială de navetă care investighează cometa lui Halley aduce înapoi o rasă răuvoitoare de vampiri spațiale care transformă cea mai mare parte a populației din Londra în zombi. Singurul supraviețuitor al expediției și autorităților britanice încearcă să surprindă o femeie misterioasă, dar frumoasă străină, care pare responsabilă.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: