Comentarii (0) Reclamație film
INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

Profit every 10 minutes!

Miami Supercops – Băieți buni, băieți răi (1985)

Urmărește filmul Miami Supercops – Băieți buni, băieți răi (1985) Online Subtitrat Gratis la calitate BluRay 720p. Genurile acestui film sunt 1985, Acţiune, Comedie, Crimă . Filmul online Miami Supercops – Băieți buni, băieți răi (1985) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 82

Categoria: 1985, Acţiune, Comedie, Crimă

Regizor: Bruno Corbucci

Data Adaugari: 03/07/2021

Scenariști: Bruno Corbucci , Luciano Vincenzoni

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:37:39

Claritate: BluRay 720p

Premii: N / A

IMDb: 6.3

După ce a făcut nouă ani de pușcărie pentru jefuirea Băncii Naționale din Detroit, timp în care nu și-a trădat complicii, Joe Garret este eliberat din închisoarea San Quentin și primul lucru care-l face este să se îndrepte catre Miami în speranța că-și va primi partea cuvenita din cei 20 de milioane de dolari furați, însă nici nu ajunge bine că este găsit mort de către poliția locală. Bănuind că complicii și cele 20 de milioane sunt în zonă, șeful poliției din Miami apelează la ajutorul agenților federali Doug Bennet și Steve Forrest, cei care l-au prins și arestat pe Joe imediat dupa jaf, fără să știe că doar Doug a mai rămas în serviciul activ al FBI, Steve retrăgându-se în urmă cu doi ani, acum fiind instructor la o școală de zbor din Tampa, Florida. După ce Doug reușește să-l convingă pe Steve să revină la soluționarea singurului caz rămas nerezolvat în intreaga lor carieră, cei doi devin ofițerii poliției stradale Jay Donell și L.A. Ray și pornesc cu investigarea cazului în stilul lor caracteristic și inconfundabil.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: