Comentarii (0) Reclamație film
INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

Profit every 10 minutes!

Private Teacher - Profesoara particulară (1985)

Urmărește filmul Private Teacher - Profesoara particulară (1985) Online Subtitrat Gratis la calitate HDRip 720p. Genurile acestui film sunt 1985, Comedie, Erotic . Filmul online Private Teacher - Profesoara particulară (1985) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 585

Categoria: 1985, Comedie, Erotic

Regizor: Gary Graver

Data Adaugari: 19/04/2021

Scenariști: Gary Graver

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:24:22

Claritate: HDRip 720p

Premii: 2 premii Critics' Adult Film Awards,1 nominalizare X-Rated Critics' Organization USA

IMDb: 6.8

ANI Un tânar adolescent care sta în camera lui tot timpul si îsi face un obicei din a privii indecent tinerele de peste drum pentru a se distra . În acelasi timp matusa sa , Diana observa acest comportament imatur al tânarului , îsi da seama ca ceva este gresit în comportamentul lui si-i aduce acasa o profesoara pentru a rezolva aceasta situatie . Dupa ce Jimmy petrece un timp cu profesoara viata lui se schimba , imediat si idealurile sale sunt cu totul altele .

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: