Comentarii (0) Reclamație film
INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

Profit every 10 minutes!

The Man with One Red Shoe – Omul cu un pantof roșu (1985)

Urmărește filmul The Man with One Red Shoe – Omul cu un pantof roșu (1985) Online Subtitrat Gratis la calitate BluRay 720p. Genurile acestui film sunt 1985, Acţiune, Comedie, Thriller . Filmul online The Man with One Red Shoe – Omul cu un pantof roșu (1985) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 80

Categoria: 1985, Acţiune, Comedie, Thriller

Regizor: Stan Dragoti

Data Adaugari: 06/07/2021

Scenariști: Francis Veber , Yves Robert , Robert Klane

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:32:30

Claritate: BluRay 720p

Premii: N / A

IMDb: 5,7

Deoarece un prieten i-a făcut o glumă, Richard (Tom Hanks) trebuie să poarte la întoarcerea dintr-o călătorie un pantof roșu și unul negru. Un agent CIA trebuie să scape de cei care îl urmăreau și îl indică pe Richard ca fiind un curier important, datorită pantofului său roșu. Dar această întâmplare îi complică viața lui Richard într-un mod neașteptat. CIA, dar și băieții răi îi supraveghează orice mișcare și diferiți oameni din viața lui încep să apară și să dispară în mod misterios. Unul dintre agenții CIA este frumoasa Maddy. Ea folosește toate trucurile pentru a afla informații de la Richard, dar sfârșește prin a se îndrăgosti de el.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: