Comentarii (0) Reclamație film
INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

Profit every 10 minutes!

52 Pick-Up – Șantaj (1986)

Urmărește filmul 52 Pick-Up – Șantaj (1986) Online Subtitrat Gratis la calitate BluRay 720p. Genurile acestui film sunt 1986, Crimă, Dramă, Thriller . Filmul online 52 Pick-Up – Șantaj (1986) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 126

Categoria: 1986, Crimă, Dramă, Thriller

Regizor: John Frankenheimer

Data Adaugari: 26/05/2021

Scenariști: John Steppling , Elmore Leonard

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:50:19

Claritate: BluRay 720p

Premii: 1 Nominalizare Academy of Science Fiction, Fantasy & Horror Films

IMDb: 6,4

Viata lui Harry Mitchell (Roy Scheider) – un fabricant din Los Angeles care are o masina frumoasa, o casa mare si o sotie care conduce consiliul orasului- este data peste cap in momentul in care la usa sa apar trei necunoscuti care il santajeaza cu o caseta video, pe care el apare alaturi de tanara sa amanta. Pentru a evita scandalul, Harry nu se duce la politie, ci incearca sa ii pacaleasca pe cei trei indivizi, desi ii este amenintata viata.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: