Comentarii (0) Reclamație film
INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

Profit every 10 minutes!

Blood & Orchids - Sange şi Orhidee (1986)

Urmărește filmul Blood & Orchids - Sange şi Orhidee (1986) Online Subtitrat Gratis la calitate HDRip. Genurile acestui film sunt 1986, Crimă, Dramă . Filmul online Blood & Orchids - Sange şi Orhidee (1986) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 230

Categoria: 1986, Crimă, Dramă

Regizor: Jerry Thorpe

Data Adaugari: 13/07/2021

Scenariști: Norman Katkov

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 03:02:07

Claritate: HDRip

Premii: 1 Nominalizare Primetime Emmy Awards,1 nominalizare Casting Society of America

IMDb: 6.6

Film inspirat de fapte reale.
Hester Murdoch este gasita pe plaja si dusa la spital de patru barbati hawaiani. Unii dintre ei nu au vrut sa se implice de teama ca ar putea fi acuzati,pentru ca femeia era goala, batuta si mai ales, alba. Cand mama lui Hester, Doris, o femeie cu influenta politica, afla ce s-a intamplat de fapt, o preseaza pe aceasta sa dea vina pe cei care au salvat-o. Acum ramane de datoria detectivului Curt Maddox de a afla cine este de fapt vinovatul, iar avocatul salvatorilor trebuie sa demonstreze in fata tribunalului ca acestia sunt nevinovati.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: