Comentarii (0) Reclamație film

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

Profit every 10 minutes!

Caravaggio (1986)

Urmărește filmul Caravaggio (1986) Online Subtitrat Gratis la calitate HDRip 720p.Genurile acestui film sunt 1986, Dragoste, Dramă .Filmul online Caravaggio (1986) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 60

Categoria: 1986, Dragoste, Dramă

Regizor: Derek Jarman

Data Adaugari: 03/05/2021

Scenariști: Derek Jarman, Nicholas Ward Jackson

Uploader: bobbybalica12345

Durată Film: 01:32:55

Claritate: HDRip 720p

Premii: 3 premii Berlin International Film Festival,1 premiu Istanbul International Film Festival

IMDb: 6.6

In Caravaggio, Derek Jarman foloseste un mic studio londonez si sunetele Italiei contempornae pentru a crea un portret extraordinar al lumii artistice a Renasterii. Filmul se deschide cu imaginea lui Caravaggio pe patul de moarte, privind inapoi la viata sa din Roma decadenta si intretinandu-si mecenatii lipsiti de mila cu povestioare pline de energie, furate de la tovarasii sai din crasme si dughene. Pelicula este una biografica, al carei erou este Michelangelo Merisi da Caravaggio, copilul teribil al Renasterii italiene. Realizata din flashback-uri, povestea este spusa chiar de artistul care se afla pe moarte si isi aminteste pasaje din scurta lui existenta. In vreme ce Caravaggio (Nigel Terry) zacea, traindu-si ultimele zile, mintea lui incepe calatoria inapoi, rememorind relatia brutala si senzuala cu modelul sau favorit, Ranuccio Thomasoni (Sean Bean). Astfel, il vedem pe Caravaggio atunci cand era copil, apoi ne povesteste despre esecul artistic de la inceputuri, de succesul de care s-a bucurat mai tarziu, dar si de relatia distructiva pe care a avut-o cu barbatul chipes si cartofor.
Dupa ce a realizat aceasta pelicula biografica ambitioasa si plina de imaginatie, Jarman a devenit unul dintre realizatorii de film de calibru, bucurindu-se de apreciere internationala. Doua premii si o nominlizare la Festivalul International de Film de la Berlin si Premiul Special al Juriului la Festivalul International de Film de la Istanbul.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: