Comentarii (0) Reclamație film
INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

Profit every 10 minutes!

Critters - Monștrii (1986)

Urmărește filmul Critters - Monștrii (1986) Online Subtitrat Gratis la calitate WEB-DL 720p. Genurile acestui film sunt 1986, Comedie, Horror, SF . Filmul online Critters - Monștrii (1986) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 217

Categoria: 1986, Comedie, Horror, SF

Regizor: Stephen Herek

Data Adaugari: 14/04/2021

Scenariști: Don Keith Opper, Stephen Herek, Domonic Muir, Домоник Мюр

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:25:43

Claritate: WEB-DL 720p

Premii: 1 Nominalizare Saturn Award,1 nominalizare Fantasporto,1 nominalizare Young Artist Award

IMDb: 6.1

Filmul începe pe un asteroid-închisoare din spațiul cosmic. Un grup de creaturi nevăzute cunoscute sub numele de Crites trebuie să fie transportat într-o altă stație. După ce aceste creaturi aparent inteligente provoacă o explozie care ucide doi paznici și rănește alți trei, apoi deturnează o navetă cu care fug, conducătorul închisorii angajează doi vânători de recompense ca să prindă Creaturile. Acești vânători de recompense își pot schimba fața și în cele din urmă urmăresc Creaturile pe Pământ.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: