Comentarii (0) Reclamație film
INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

Profit every 10 minutes!

Demons 2 - Demoni 2 (1986)

Urmărește filmul Demons 2 - Demoni 2 (1986) Online Subtitrat Gratis la calitate BluRay 720p. Genurile acestui film sunt 1986, Horror . Filmul online Demons 2 - Demoni 2 (1986) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 152

Categoria: 1986, Horror

Regizor: Lamberto Bava

Data Adaugari: 20/04/2021

Scenariști: Dario Argento, Lamberto Bava

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:31:05

Claritate: BluRay 720p

Premii: N / A

IMDb: 6.0

Filmul este produs de Lamberto Bava şi lansat în anul 1986 în Italia. Scenariul peliculei horror a fost conceput de Dario Argento, şi este o continuare a filmului ”Demons” din anul 1985 . Demoni 2 debutează cu imaginile dintr-un film mai vechi în care patru adolescenţi dintr-un oraş german fără nume investighează o zonă interzisă, în care ei presupun că s-ar afla demoni. Sally Day (Coralina Cataldi-Tassoni), o adolescentă care-şi sărbătoreşte cea de a 16 -a aniversare este atacată neverosimil de un demon. George (David Edwin Knight) este unul dintre cei atacaţi de demoni, acesta rămânând blocat în lift după ce demonii defectează reţeaua electrică din clădire. Soţia sa însărcinată, Hannah (Nancy Brilli) este prinsă în apartament lor de către un băiat posedat. Parterul blocului este şi el asediat de către sinistrele fiinţe. Oamenii infectaţi de către demoni sunt din ce în ce mai mulţi şi locul pare a fi iremediabil pierdut…

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: