Comentarii (0) Reclamație film
INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

Profit every 10 minutes!

Friday the 13th Part VI: Jason Lives – Vineri 13: Jason eliberat (1986)

Urmărește filmul Friday the 13th Part VI: Jason Lives – Vineri 13: Jason eliberat (1986) Online Subtitrat Gratis la calitate BluRay 720p. Genurile acestui film sunt 1986, Horror, Mister, Thriller . Filmul online Friday the 13th Part VI: Jason Lives – Vineri 13: Jason eliberat (1986) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 110

Categoria: 1986, Horror, Mister, Thriller

Regizor: Tom McLoughlin

Data Adaugari: 12/07/2021

Scenariști: Tom McLoughlin , Sean S. Cunningham , Victor Miller

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:27:12

Claritate: BluRay 720p

Premii: 1 Nominalizare Saturn Award,1 nominalizare Satellite Awards

IMDb: 6.0

Tommy se duce la mormantul lui Jason pentru a se asigura ca este mort, dar face o greseala si il elibereaza. Acum baiatul trebuie sa-l opreasca pe criminal inca o data si sa il oblige sa ramana acolo unde ii este locul: in mormant.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: