Comentarii (0) Reclamație film
INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Doneaza Ajuta Site-ul...

2.0

Profit every 10 minutes!

From Beyond - Străinul De dincolo (Dublat Română) (1986)

Urmărește filmul From Beyond - Străinul De dincolo (Dublat Română) (1986) Online Subtitrat Gratis la calitate VHSRip 720p. Genurile acestui film sunt 1986, Crimă, Fantastic, Horror . Filmul online From Beyond - Străinul De dincolo (Dublat Română) (1986) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 173

Categoria: 1986, Crimă, Fantastic, Horror

Regizor: Stuart Gordon

Data Adaugari: 12/04/2021

Scenariști: H.P. Lovecraft, Brian Yuzna

Uploader: bobbybalica12345

Durată Film: 01:12:56

Claritate: VHSRip 720p

Premii: 3 premii & 3 nominalizări

IMDb: 6.7

Un grup de oameni de știință au dezvoltat rezonatorul, o mașină care permite oricui se află în raza sa de acțiune să vadă dincolo de realitatea perceptibilă. Dar când experimentul reușește, ei sunt imediat atacați de forme de viață teribile.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: