Comentarii (0) Reclamație film
INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

Profit every 10 minutes!

Matador (1986)

Urmărește filmul Matador (1986) Online Subtitrat Gratis la calitate BluRay 720p. Genurile acestui film sunt 1986, Dramă, Thriller . Filmul online Matador (1986) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 132

Categoria: 1986, Dramă, Thriller

Regizor: Pedro Almodóvar

Data Adaugari: 09/07/2021

Scenariști: Pedro Almodóvar, Jesús Ferrero

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:46:33

Claritate: BluRay 720p

Premii: 1 Nominalizare Bogota Film Festival,3 premii si 1 nominalizare Fantasporto,3 nominalizari Fotogramas de Plata,1 nominalizare Goya Awards,1 premiu Sant Jordi,1 premiu Murcia Week of Spanish Cinema,1 premiu National Society of Film Critics Awards USA

IMDb: 7.0

Ángel (Antonio Banderas) este un tânăr impotent și tulburat care trăiește între mama lui tiranică, membru al Opus Dei, și cursurile de lupte cu tauri, predate de tenebrosul Diego Montes (Nacho Martinez) pensionat din cauza unei răni.
Într-o seară, Angel, care pare a fi chinuit de dorința de a-și susține bărbația, încearcă s-o violeze pe vecina, frumoasa Eva, prietena lui Diego Montes.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: