Comentarii (0) Reclamație film
INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Doneaza Ajuta Site-ul...

5.0

Profit every 10 minutes!

Nine 1/2 Weeks – 9 săptămâni și jumătate (1986)

Urmărește filmul Nine 1/2 Weeks – 9 săptămâni și jumătate (1986) Online Subtitrat Gratis la calitate BluRay 1080p. Genurile acestui film sunt 1986, Dramă, Romantic . Filmul online Nine 1/2 Weeks – 9 săptămâni și jumătate (1986) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 203

Categoria: 1986, Dramă, Romantic

Regizor: Adrian Lyne

Data Adaugari: 10/05/2021

Scenariști: Elizabeth McNeill , Patricia Louisianna Knop

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:56:51

Claritate: BluRay 1080p

Premii: 3 nominalizari Razzie Award

IMDb: 6.0

Cand Elizabeth l-a intalnit pe John era o femeie inteligenta, sofisticata, avand control deplin asupra vietii sale. Intrigata de personalitatea acestuia enigmatica si distanta, aterizeaza intr-o relatie plina de senzualitate, dar care se dezvolta intr-un cosmar plin de fantezie si dominatie. Curand Elizabeth trebuie sa aleaga intre dorinte si sanatatea sa psihica. Pentru prima data disponibil in formatul de cinema original, acum aveti posibilitatea sa te bucuri de experienta completa a acestei clasice povesti de dragoste.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: