Comentarii (0) Reclamație film
INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

Profit every 10 minutes!

Three Amigos! – Cei trei care au speriat Mexicul (1986)

Urmărește filmul Three Amigos! – Cei trei care au speriat Mexicul (1986) Online Subtitrat Gratis la calitate BluRay 720p. Genurile acestui film sunt 1986, Comedie, Western . Filmul online Three Amigos! – Cei trei care au speriat Mexicul (1986) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 352

Categoria: 1986, Comedie, Western

Regizor: John Landis

Data Adaugari: 05/05/2021

Scenariști: Steve Martin, Randy Newman, Lorne Michaels

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:42:46

Claritate: BluRay 720p

Premii: N / A

IMDb: 6.5

Dusty Bottoms, Lucky Day și Ned Nederlander, trei actori fără prea mare succes ai Hollywood-ului de pe vremea filmului mut, acceptă un contract în Mexic după ce au fost nevoiți să părăsească Cetatea filmului nu tocmai pe ușa din față. Ei trebuie să interpreteze rolurile care i-au consacrat ca … actori mediocri, și anume acelea de vajnici apărători ai dreptății și neînfricați luptători împotriva bandiților de toate națiile. Ceea ce nu știu cei trei actori rămași fără slujbă este faptul că de data aceasta nu au cum să rateze rolurile, iar interpretarea lor va fi cât se poate de convingătoare, pentru că… totul va fi real! El Guapo, cel pe care actorii falimentari îl credeau un coleg de breaslă, este în realitate crudă căpetenie a unei bande de tâlhari. El a răpit-o pe Carmen, frumoasa fiica a șerifului, pentru a se răzbuna pe localnici. Astfel, toate speranțele sătenilor se îndreaptă spre cei trei actori, care de data aceasta nu vor putea fi salvați de căderea cortinei.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: