Comentarii (0) Reclamație film
INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Doneaza Ajuta Site-ul...

5.0

Profit every 10 minutes!

Black Widow – Văduva neagră (1987)

Urmărește filmul Black Widow – Văduva neagră (1987) Online Subtitrat Gratis la calitate BluRay 720p. Genurile acestui film sunt 1987, Crimă, Dramă, Thriller . Filmul online Black Widow – Văduva neagră (1987) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 199

Categoria: 1987, Crimă, Dramă, Thriller

Regizor: Bob Rafelson

Data Adaugari: 09/05/2021

Scenariști: Ronald Bass

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:41:51

Claritate: BluRay 720p

Premii: N / A

IMDb: 6.4

Alexandra Barnes (Debra Winger), un apreciat agent federal, a jurat sa o aduca pe fermecatoarea, dar si periculoasa Catherine (Theresa Russell) in fata justitiei. Aceasta are la activ mai multe casatorii, toate cu barbati extrem de bogati, care dupa casatorie au murit in conditii misterioase. Pana acum, agentii nu au reusit sa o prinda pe Catherine, dupa fiecare mariaj ea schimbandu-si numele si disparand. Alexandra este singura care banuieste ca vaduvele acestor milionari morti este una si aceeasi persoana. Nu ii ramane decat sa dovedeasca acest lucru, dar Catherine nu este o prada usoara…

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: