Comentarii (0) Reclamație film

Salutare , am detectat ca navighezi pe acest site cu telefonul...

Acum poti descarca aplicatia ClassiCMovieSHD 100 % compatibila cu telefonul tau.

Incearca acum apasa mai jos si descarca aplicatia...

Vizionare Placuta !


0.0

Eleven Days, Eleven Nights - Unsprezece zile, unsprezece nopți (1987) (Dublat Română)

Urmărește filmul Eleven Days, Eleven Nights - Unsprezece zile, unsprezece nopți (1987) (Dublat Română) Online Subtitrat Gratis la calitate VHSRip 720p. Genurile acestui film sunt 1987, Dramă, Romantic, Erotic . Filmul online Eleven Days, Eleven Nights - Unsprezece zile, unsprezece nopți (1987) (Dublat Română) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 381

Gen: 1987, Dramă, Romantic, Erotic

Data Adaugari: 16/04/2021

Regizor: Joe D'Amato

Scenariu: Rossella Drudi , Claudio Fragasso

Uploader: bobbybalica12345

Durată Film: 01:28:01

Claritate: VHSRip 720p

Premii: N / A

IMDb: 4.1

Într-o plimbare cu barca în New Orleans, Michael, un yuppie care lucrează în construcții, se întâlnește cu scriitoarea și libertina Sarah Asproon. Pentru editorul ei, Sarah trebuie să finalizeze o carte autobiografică despre cele 100 de cuceriri erotice și își alege șansa de a-l cunoaște pe Michael ca ultima sa cucerire. Cu toate acestea, el este pe cale să se căsătorească cu Helen.

Michael și Sarah încheie un pact erotic timp de 11 zile și 11 nopți și trăiesc o serie de aventuri sexuale unul cu celălalt. După un timp, Helen devine suspectă și începe să-i urmeze.

La sfârșitul timpului, Sarah s-a îndrăgostit de Michael. Când îi dezvăluie lui Michael schema inițială de a-l folosi pentru cartea ei, totuși, el o ia cu forță din spate și o lasă pentru viitoarea sa soție.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: