Comentarii (0) Reclamație film
INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

Profit every 10 minutes!

Hamburger Hill - Misiune sinucigașă (1987)

Urmărește filmul Hamburger Hill - Misiune sinucigașă (1987) Online Subtitrat Gratis la calitate BluRay 1080p. Genurile acestui film sunt 1987, Acţiune, Dramă, Război, Thriller . Filmul online Hamburger Hill - Misiune sinucigașă (1987) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 272

Categoria: 1987, Acţiune, Dramă, Război, Thriller

Regizor: John Irvin

Data Adaugari: 19/04/2021

Scenariști: James Carabatsos

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:49:47

Claritate: BluRay 1080p

Premii: N / A

IMDb: 6.7

În timp ce întreaga lume se întreba de ce se întâmplă acest lucru, o trupă de soldaţi lupta şi murea în cea mai crâncenă bătălie din cel mai sângeros război purtat de americani – războiul din Vietnam. Drama regizată de John Irvin urmăreşte povestea dramatică a unei divizii de soldaţi americani, care, în ziua de 10 mai 1969, participa la bătălia pentru preluarea zonei Dong Ap Bia, din valea A Shau. Această zonă a fost supranumită dealul Hamburger, din cauza măcelului, care a transformat combatanţii uneia dintre cele mai dure lupte din acest război într-o masă însângerată.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: