Comentarii (0) Reclamație film
INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

Profit every 10 minutes!

No Man’s Land - Ultima frontieră (1987)

Urmărește filmul No Man’s Land - Ultima frontieră (1987) Online Subtitrat Gratis la calitate BluRay 720p. Genurile acestui film sunt 1987, Crimă, Dramă, Thriller . Filmul online No Man’s Land - Ultima frontieră (1987) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 321

Categoria: 1987, Crimă, Dramă, Thriller

Regizor: Peter Werner

Data Adaugari: 04/05/2021

Scenariști: Dick Wolf

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:46:22

Claritate: BluRay 720p

Premii: N / A

IMDb: 6.1

D. B. Sweeney este Benjy Taylor, un polițist aflat la început de carieră care se infiltrează într-o bandă de hoți de mașini. Furat de mirajul acestui mediu, novicele Benjy uită repede care îi este menirea și este sedus de Ted Varrick (Charlie Sheen), un “dur” plin de bani, specializat în furturi de Porsche-uri. La început Benjy oferă informații valoroase șefului său, care-l suspectează pe Varrick că ar fi ucis un polițist, dar nu are destule dovezi ca să-l bage la închisoare. Zilele trec și Benjy se împrietenește cu Varrick, ba mai mult, i se aprind călcâiele după Ann, senzuala sa soră.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: