Comentarii (0) Reclamație film
INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

Profit every 10 minutes!

North Shore – Regii surfului (1987)

Urmărește filmul North Shore – Regii surfului (1987) Online Subtitrat Gratis la calitate BluRay 720p. Genurile acestui film sunt 1987, Acţiune, Dramă, Romantic . Filmul online North Shore – Regii surfului (1987) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 55

Categoria: 1987, Acţiune, Dramă, Romantic

Regizor: William Phelps

Data Adaugari: 06/07/2021

Scenariști: William Phelps , Randal Kleiser , Tim McCanlies

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:35:45

Claritate: BluRay 720p

Premii: N / A

IMDb: 6.5

Înainte să înceapă cursurile la școala de artă, Rick se distrează făcând surf în Hawaii. Faptul că habar nu are de obiceiurile locale, îi creează probleme la început, dar, din întâmplare, îl cunoaște pe Chandler, un guru local, care-i arată diferența dintre practicarea surf-ului de plăcere și cea pentru faimă și bani.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: