Comentarii (0) Reclamație film
INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

Profit every 10 minutes!

Sahara Heat, Amantide - Scirocco (1987) (Dublat Română)

Urmărește filmul Sahara Heat, Amantide - Scirocco (1987) (Dublat Română) Online Subtitrat Gratis la calitate VHSRip 720p. Genurile acestui film sunt 1987, Dramă, Erotic . Filmul online Sahara Heat, Amantide - Scirocco (1987) (Dublat Română) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 209

Categoria: 1987, Dramă, Erotic

Regizor: Aldo Lado

Data Adaugari: 18/04/2021

Scenariști: Aldo Lado, Fiorenzo Senese

Uploader: bobbybalica12345

Durată Film: 01:22:03

Claritate: VHSRip 720p

Premii: N / A

IMDb: 5.1

Fotograful Lea își vizitează prietenul Alfredo, care lucrează la o platformă petrolieră din Maroc. Oriunde merge, i se arată un aspect ciudat și murdar. Ea cedează în fața câtorva bărbați, dar apoi se îndrăgostește de proprietarul barului, Le Serpent și de băiatul său de bar.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: