Comentarii (0) Reclamație film
INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

Profit every 10 minutes!

The Barbarians - Frații barbari (1987)

Urmărește filmul The Barbarians - Frații barbari (1987) Online Subtitrat Gratis la calitate BluRay 720p. Genurile acestui film sunt 1987, Acţiune, Aventuri, Fantastic . Filmul online The Barbarians - Frații barbari (1987) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 164

Categoria: 1987, Acţiune, Aventuri, Fantastic

Regizor: Ruggero Deodato

Data Adaugari: 09/07/2021

Scenariști: Alberto Piferi , James R. Silke

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:27:19

Claritate: BluRay 720p

Premii: 1 Nominalizare Razzie Awards

IMDb: 5.0

Tribul lui Ragnik este atacat de trupele tiranului crud Kadar. Kadar o captureză pe Canary, regina tribului, să-i dezvăluie unde a ascuns un rubin magic. Cei doi gemeni Kutchek și Gore sunt de asemenea capturați. Câțiva ani mai târziu, ca adulți, Kutchek și Gore scapă din cetatea Kadar și vor lupta s-o elibereze pe Canary, protejând în același timp rubinul.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: