Comentarii (0) Reclamație film
INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

Profit every 10 minutes!

The House On Carroll Street - Casa de pe strada Carroll (1987)

Urmărește filmul The House On Carroll Street - Casa de pe strada Carroll (1987) Online Subtitrat Gratis la calitate HDRip 720p. Genurile acestui film sunt 1987, Thriller, Premieră . Filmul online The House On Carroll Street - Casa de pe strada Carroll (1987) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 210

Categoria: 1987, Thriller, Premieră

Regizor: Peter Yates

Data Adaugari: 16/05/2021

Scenariști: Walter Bernstein

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:41:21

Claritate: HDRip 720p

Premii: 1 premiu Mystfest

IMDb: 6.1

Washington D.C., 1951. Pierzandu-si slujba pentru ca a fost etichetata drept comunista, o femeie incearca sa divulge un complot pus la cale de serviciile de spionaj. In mod repetat, prezentand argumente variate, ea incearca sa convinga un agent FBI ca ea a este prinsa intr-o conspiratie de proportii.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: