Comentarii (0) Reclamație film
INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

Profit every 10 minutes!

The Last Emperor – Ultimul împărat (1987)

Urmărește filmul The Last Emperor – Ultimul împărat (1987) Online Subtitrat Gratis la calitate BluRay 720p. Genurile acestui film sunt 1987, Biografic, Dramă, Istoric . Filmul online The Last Emperor – Ultimul împărat (1987) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 112

Categoria: 1987, Biografic, Dramă, Istoric

Regizor: Bernardo Bertolucci

Data Adaugari: 18/07/2021

Scenariști: Mark Peploe, Bernardo Bertolucci, Enzo Ungari, Puyi

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 03:38:29

Claritate: BluRay 720p

Premii: 9 premii Oscar,3 premii si 8 nominalizari BAFTA,1 nominalizare ASC Award,1 premiu ASECAN Award,1 premiu Golden Reel,1 premiu BSFC Award,1 nominalizare Top 10 Film Award,1 premiu Artios Award + alte premii si nominalizari

IMDb: 7.7

„Ultimul împărat” este povestea adevărată a lui Aisin-Gioro Pu Yi, cel din urmă împărat din dinastia Chineză Ching. Încoronat la vârsta de 3 ani, adorat de 500 de milioane de oameni, forțat în final să abdice, Pu Yi sfârșește în obscuritate, un simplu cetățean al Republicii Populare. Un film de o splendoare vizuală unică, o fascinantă călătorie într-o altă lume, „Ultimul împărat” a câștigat nouă premii Oscar, învingând la toate categoriile la care a fost nominalizat.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: