Comentarii (0) Reclamație film
INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

Profit every 10 minutes!

The Last Fling - Ultima Aventura (1987) (Dublat Română)

Urmărește filmul The Last Fling - Ultima Aventura (1987) (Dublat Română) Online Subtitrat Gratis la calitate VHSRip 720p. Genurile acestui film sunt 1987, Comedie, Romantic . Filmul online The Last Fling - Ultima Aventura (1987) (Dublat Română) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 150

Categoria: 1987, Comedie, Romantic

Regizor: Corey Allen

Data Adaugari: 16/04/2021

Scenariști: Mitchel Katlin (as Mitchel Lee Katlin)

Uploader: bobbybalica12345

Durată Film: 01:31:23

Claritate: VHSRip 720p

Premii: N / A

IMDb: 6.8

Procurorul Phillip Reed s-a săturat de o noapte. Apoi întâlnește o femeie la grădina zoologică, Gloria Franklin, care se căsătorește în 2 săptămâni. Când îl întâlnește pe Phillip, îl minte și îi spune că se numește Marsha Lyons. Cei doi l-au lovit imediat și Gloria / Marsha îi spune că îl va suna. Gloria / Marsha nu intenționează niciodată să-l sune vreodată. Dar Gloria / Marsha este furioasă că logodnicul ei o înșală, așa că decide să-l sune pe Phillip și îl invită să meargă cu ea la Acapulco, Mexic, pentru weekend, iar cei doi au o aventură ajungând acolo când mașina pe care au închiriat-o se prăbușește și prinde foc. Apoi fac o plimbare cu câțiva muncitori agricoli locali. În cele din urmă, ajung într-o casă frumoasă care este deținută de părinții Gloriei / Marsha. Ei se distrează în Acapulco, iau masa și dansează, în cele din urmă ajungând împreună în pat. A doua zi dimineață, Phillip se ridică în căutarea lui Gloria / Marsha care a plecat deja. Phillip află printr-o casetă video explicația lăsată de Gloria / Marsha că se va căsători săptămâna viitoare și că ar fi trebuit să fie ultimul ei prieten. Phillip încearcă apoi să o găsească. Când o face în sfârșit, încearcă să oprească nunta și să o convingă pe Gloria că aparțin împreună. În cele din urmă, Gloria își lasă logodnicul necredincios la altar și ea și Phillip merg la o plimbare în grădina zoologică unde se află

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: