Comentarii (0) Reclamație film
INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

Profit every 10 minutes!

The Ninth Company (Nionde kompaniet) - Compania a noua (1987)

Urmărește filmul The Ninth Company (Nionde kompaniet) - Compania a noua (1987) Online Subtitrat Gratis la calitate BluRay 720p. Genurile acestui film sunt 1987, Comedie . Filmul online The Ninth Company (Nionde kompaniet) - Compania a noua (1987) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 186

Categoria: 1987, Comedie

Regizor: Colin Nutley

Data Adaugari: 23/04/2021

Scenariști: Colin Nutley, Sven-Gösta Holst

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:49:16

Claritate: BluRay 720p

Premii: N / A

IMDb: 5.9

Câțiva recruți își dau seama că armata are resurse vaste care nu se obișnuiesc atât cât ar putea. Folosind materiale militare, încep să facă servicii pentru oamenii din cartier. Din ce în ce mai mulți bani sunt schimbați, din ce în ce mai mulți oameni se implică, dar când cineva va dezvălui adevărul cuiva pe care nu-l poate plăti?

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: