Comentarii (0) Reclamație film
INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

Profit every 10 minutes!

Black Eagle – Vulturul Negru (1988)

Urmărește filmul Black Eagle – Vulturul Negru (1988) Online Subtitrat Gratis la calitate BluRay 720p. Genurile acestui film sunt 1988, Acţiune, Dramă . Filmul online Black Eagle – Vulturul Negru (1988) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 205

Categoria: 1988, Acţiune, Dramă

Regizor: Eric Karson

Data Adaugari: 04/05/2021

Scenariști: Shimon Arama, A.E. Peters, Michael Gonzales

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:44:05

Claritate: BluRay 720p

Premii: N / A

IMDb: 3.9

Un avion din US Air Force, unul dintre cele mai moderne din aceasta companie, un F-100, cu un nou sistem de ghidare cu laser, s-a prabusit in mare langa Malta, o regiune in care fortele sovietice sunt foarte prezente. La aceasta veste, cei din CIA trimit imediat unul dintre cei mai buni agenti ai lor, pe Ken Tani (Sho Kosugi), pentru a face scufundari sa vada de ce s-a prabusit aeronava inainte ca rusii sa descopere ultima tehnologie a avionului. Ken Tani va avea insa un foarte greu obstacol de trecut si anume super luptatorul agent KGB Andrei (Jean Claude Van Damme).

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: