Comentarii (0) Reclamație film
INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

Profit every 10 minutes!

Bloodsport – Sport sângeros (Dublat Română) (1988)

Urmărește filmul Bloodsport – Sport sângeros (Dublat Română) (1988) Online Subtitrat Gratis la calitate VHSRip 720p. Genurile acestui film sunt 1988, Acţiune, Biografic, Sport . Filmul online Bloodsport – Sport sângeros (Dublat Română) (1988) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 144

Categoria: 1988, Acţiune, Biografic, Sport

Regizor: Newt Arnold

Data Adaugari: 17/05/2021

Scenariști: Christopher Cosby , Mel Friedman, Sheldon Lettich

Uploader: bobbybalica12345

Durată Film: 01:15:40

Claritate: VHSRip 720p

Premii: 1 nominalizare Razzie Award

IMDb: 6.8

Bazat pe un fapt real, filmul prezintă povestea vieții lui Frank Dux (Jean-Claude Van Damme), un luptător de arte marțiale, care și-a petrecut cea mai mare parte a vieții încercând să devină cel mai bun sub îndrumarea maestrului Tanaka. Pentru a aduce un omagiu profesorului său, Frank intră în circuitul celui mai dur concurs de arte marțiale: Kumite, acolo unde luptătorii se înfruntă până la ultima suflare. Pentru a ajunge la Kumite, Frank ignoră ordinele superiorilor săi din armată și pleacă spre Hong Kong pentru a-l întâlni pe Chong Li, un luptător cu un trist renume, care a ucis deja câțiva concurenți în ring.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: