Comentarii (0) Reclamație film
INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

Profit every 10 minutes!

Gorillas in the Mist – Printre Gorile (1988)

Urmărește filmul Gorillas in the Mist – Printre Gorile (1988) Online Subtitrat Gratis la calitate BluRay 720p. Genurile acestui film sunt 1988, Biografic, Dramă, Istoric . Filmul online Gorillas in the Mist – Printre Gorile (1988) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 73

Categoria: 1988, Biografic, Dramă, Istoric

Regizor: Michael Apted

Data Adaugari: 06/07/2021

Scenariști: Harold T.P. Hayes , Dian Fossey , Anna Hamilton Phelan

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 02:09:18

Claritate: BluRay 720p

Premii: 5 nominalizari Oscar,1 nominalizare BAFTA,1 nominalizare CFCA Award,1 premiu Genesis Awards,2 premii si 1 nominalizare Globul de Aur,1 premiu Jupiter Award,1 premiu Golden Reel,1 premiu NBR Award,1 nominalizare WGA Award

IMDb: 7.0

O drama remarcabila in care Sigourney Weaver, in rolul lui Dian Fossey, calatoreste in mirifica Africa, unde are parte de aventuri periculoase dar romantice, se indragosteste si isi risca viata incercand sa salveze viata gorilelor, pe cale de disparitie.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: