Comentarii (0) Reclamație film
INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

Profit every 10 minutes!

High Hopes – Speranțe deșarte (1988)

Urmărește filmul High Hopes – Speranțe deșarte (1988) Online Subtitrat Gratis la calitate BluRay 720p. Genurile acestui film sunt 1988, Comedie, Dramă . Filmul online High Hopes – Speranțe deșarte (1988) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 131

Categoria: 1988, Comedie, Dramă

Regizor: Mike Leigh

Data Adaugari: 26/05/2021

Scenariști: Mike Leigh

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:52:25

Claritate: BluRay 720p

Premii: 3 premii si 1 nominalizare European Film Awards,1 premiu Evening Standard British Film,1 nominalizare Film Independent Spirit,1 nominalizare London Film,1 nominalizare New York Film,1 nominalizare Telluride Film Festival,1 premiu Venice Film Festival

IMDb: 7,4

O încântătoare felie-cinematografică-de-viață, High Hopes spune povestea unui cuplu londonez, Shirley și Cyril, mamei lui Cyril, a cărei îmbătrânire rapidă începe s-o lase fără memorie, vecinilor înstăriți ai acesteia, pretențioasei surori a lui Cyril și a cumnatului acestuia. Shirley își dorește un copil, dar Cyril, un avid cititor al operelor lui Marx și un idealist, evită întotdeauna subiectul. Cum, într-o zi, bătrâna mamă a eroului nostru marxist se închide pe dinafară, femeia se vede forțată să apeleze la ajutorul nesuferiților si snobilor ei vecini. Nu la mult timp după, Valerie, sora lui Cyril organizează o petrecere pentru aniversarea de 70 de ani a mamei lor. Petrecere care se dovedește, bineînțeles, un total dezastru de la început până la sfârșit.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: