Comentarii (0) Reclamație film
INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

Profit every 10 minutes!

Police Story 2 – Protectorul 2 (1988)

Urmărește filmul Police Story 2 – Protectorul 2 (1988) Online Subtitrat Gratis la calitate BluRay 720p. Genurile acestui film sunt 1988, Acţiune, Comedie, Crimă, Thriller . Filmul online Police Story 2 – Protectorul 2 (1988) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 274

Categoria: 1988, Acţiune, Comedie, Crimă, Thriller

Regizor: Jackie Chan

Data Adaugari: 09/07/2021

Scenariști: Jackie Chan , Paul B. Clay , Edward Tang

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 02:01:54

Claritate: BluRay 720p

Premii: 1 premiu si 1 nominalizare Golden Horse Film Festival,1 premiu Hong Kong Film Awards

IMDb: 7.1

In ciuda succeselor pe care le-a avut in lupta pentru stoparea criminalitatii, politistul Chan Ka Kui (Jackie Chan) este pedepsit din cauza metodelor total neortodoxe pe care le aplica pentru a prinde infractorii si trimis in locul in care politistii recalcitranti isi ispasesc pacatele: la circulatie. Ignorand faptul ca soarta l-a batut deja destul pe Chan, un mafiot proaspat eliberat din inchisoare se decide sa-i faca acestuia zile fripte pentru fiecare clipa pe care a petrecut-o dupa gratii. Asadar, in timp ce Chan incearca sa asigure un trafic cat mai fluid, trebuie sa faca fata hartuirii bandelor criminale si sa asigure protectia iubitei sale, care a intrat fara sa vrea in vizorul mafiei. Intre timp, nerecunoscatorii camarazi ai lui Chan isi dau seama ca au nevoie de ajutorul lui pentru a lupta cu un grup de teroristi care ameninta cu bomba patronul unei cladiri, pentru a obtine 10 milioane de dolari.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: