Comentarii (0) Reclamație film
INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Doneaza Ajuta Site-ul...

5.0

Profit every 10 minutes!

Red Scorpion – Scorpionul roşu: Riposta (1988) (Dublat Română)

Urmărește filmul Red Scorpion – Scorpionul roşu: Riposta (1988) (Dublat Română) Online Subtitrat Gratis la calitate VHSRip 720p. Genurile acestui film sunt 1988, Acţiune, Aventuri . Filmul online Red Scorpion – Scorpionul roşu: Riposta (1988) (Dublat Română) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 137

Categoria: 1988, Acţiune, Aventuri

Regizor: Joseph Zito

Data Adaugari: 17/04/2021

Scenariști: Bob Abramoff, Jack Abramoff, Arne Olsen

Uploader: bobbybalica12345

Durată Film: 01:40:31

Claritate: VHSRip 720p

Premii: N / A

IMDb: 5.2

Red Scorpion (Scorpionul rosu: Riposta) este un film de actiune si aventura din 1988 regizat Joseph Zito jucat de Dolph Lundgren.Agentul KGB rus pe nume Nikolai Rachenko (interpretat de Dolph Lundgren) este trimis în Africa pentru a ucide un revoluționar de culoare anti-comunist. Cu toate acestea, el are o schimbare a inimii atunci când vede cum rușii și aliații lor cubanezi ucid localnici.Misiunea devine mult mai complexa decat parea initial. Curajos si strateg, Nikolai, marcat cu un tatuaj pe piept care simbolizeaza un scorpion rosu, devine aparatorul localnicilor.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: