Comentarii (0) Reclamație film
INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

Profit every 10 minutes!

Scarecrows – Sperietorile (1988)

Urmărește filmul Scarecrows – Sperietorile (1988) Online Subtitrat Gratis la calitate WEB-DL 720p. Genurile acestui film sunt 1988, Acţiune, Crimă, Horror . Filmul online Scarecrows – Sperietorile (1988) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 132

Categoria: 1988, Acţiune, Crimă, Horror

Regizor: William Wesley

Data Adaugari: 18/05/2021

Scenariști: William Wesley , Richard Jefferies

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:23:24

Claritate: WEB-DL 720p

Premii: 1 Nominalizare International Fantasy Film Award

IMDb: 5.5

Patru barbati deturneaza un avion cu marfa, in care se aflau pilotul si fiica lui adolescenta, ii rapesc pe acestia doi si il obliga pe pilot sa ii duca in Mexic. Dar unul dintre barbati ii tradeaza si parasuteaza intr-un lan de porumb din Florida, inconjurat de niste sperietori ciudate, luand cu el o mare parte din prada. Restul echipei sare dupa el pentru a recupera prada. Odata ajunsi aici cei patru se trezesc izolati si fara posibilitatea de a scapa, in timp ce o ceata de sperietori vii incepe sa-i vaneze unul cate unul, sa-l goleasca pe dinauntru si sa-i umple cu paie, incercand sa-i transforme in niste creaturi asemanatoare. Actiunea filmului se petrece pe parcursul unei singure nopti.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: