Comentarii (0) Reclamație film
INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

Profit every 10 minutes!

Taffin – Irlandezul (1988)

Urmărește filmul Taffin – Irlandezul (1988) Online Subtitrat Gratis la calitate BluRay 720p. Genurile acestui film sunt 1988, Acţiune, Thriller . Filmul online Taffin – Irlandezul (1988) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 147

Categoria: 1988, Acţiune, Thriller

Regizor: Francis Megahy

Data Adaugari: 25/05/2021

Scenariști: David Ambrose , Lyndon Mallet

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:36:21

Claritate: BluRay 720p

Premii: N / A

IMDb: 5.5

Mark Taffin, un recuperator irlandez si maestru al artelor martiale, este rugat de locuitorii micului oras in care a copilarit sa-i ajute sa opreasca distrugerea comunitatii lor de expansiunea industriei chimice in zona. Desi metodele folosite de Taffin sunt cunoscute si detestate de locuitorii orasului, acesta pare a fi unica sansa de salvare. Imediat dupa ce recuperatorul se implica in aceasta actiune descopera ca santajul, coruptia politica si asasinatele sunt doar cateva dintre “strategiile de dezvoltare” ale companiei chimice. Mai mult, vazand ca lucrurile merg prost, pana si locuitorii orasului se intorc impotriva lui Taffin.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: