Comentarii (0) Reclamație film
INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Doneaza Ajuta Site-ul...

4.0

Profit every 10 minutes!

Black Rain – Gloanțe și cenusă la Osaka (1989)

Urmărește filmul Black Rain – Gloanțe și cenusă la Osaka (1989) Online Subtitrat Gratis la calitate BluRay 720p. Genurile acestui film sunt 1989, Acţiune, Crimă, Thriller . Filmul online Black Rain – Gloanțe și cenusă la Osaka (1989) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 155

Categoria: 1989, Acţiune, Crimă, Thriller

Regizor: Ridley Scott

Data Adaugari: 12/07/2021

Scenariști: Craig Bolotin , Warren Lewis

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 02:05:12

Claritate: BluRay 720p

Premii: 2 nominalizari Oscar,1 premiu Golden Horse Award,1 nominalizare Yoga Awards,1 nominalizare Awards of the Japanese Academy

IMDb: 6,6

Nick, un politist din New York, e banuit de superiorii lui ca ar fi furat o suma dintr-o captura de bani corelati cu traficanti de droguri. Nici viata lui personala nu e mai roz: sotia sa il preseaza sa ii dea pensie alimentara pentru copilul lor. Nick are sansa de a-si spala pacatele cand e insarcinat sa-l escorteze in Japonia pe un important lider mafiot local. Cand ajung in Osaka, Nick si partenerul sau, Charlie, sunt pacaliti, iar mafiotul le scapa printre degete. Aflandu-se in conflict atat cu politia americana cat si cu cea japoneza, Nick si Charlie trebuie sa se confrunte cu Yakuza si sa-l recupere pe mafiot.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: