Comentarii (0) Reclamație film
INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

Profit every 10 minutes!

Family Business - Ocupaţie de familie (1989)

Urmărește filmul Family Business - Ocupaţie de familie (1989) Online Subtitrat Gratis la calitate BluRay 720p. Genurile acestui film sunt 1989, Crimă, Dramă . Filmul online Family Business - Ocupaţie de familie (1989) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 187

Categoria: 1989, Crimă, Dramă

Regizor: Sidney Lumet

Data Adaugari: 20/04/2021

Scenariști: Vincent Patrick

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:53:48

Claritate: BluRay 720p

Premii: N / A

IMDb: 5.8

Trei generatii McMullen au viziuni diferite asupra viitorului afacerii de capatai a familiei - hotia in stil mare. Jessie este patriarhul; complet imoral, cu o cariera neegalata inca, neputandu-se retrage din activitate nici acum, cand e batran si bolnav, iar fiul sau, Vito, si-a abandonat vechea viata de certat cu legea, sacrificiu asumat pentru ca Adam, student stralucit la Ivy-League, sa depaseasca, macar el, conditia familiala. Numai ca McMullen-ii sunt predestinati, au genetic in vine morbul infractiunii, deci nici Adam nu face exceptie, chiar daca tatal sau a incercat mereu sa-l indrepte catre alta profesiune. Cand nepotul ii propune bunicului ideea unei spargeri spectaculoase, Vito e fortat sa intre in afacere, pentru a-si proteja fiul. Dar lucrurile nu merg bine si Adam este arestat, din aceasta clipa Jessie si Vito trebuind sa depaseasca orice divergenta.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: