Comentarii (0) Reclamație film
INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

Profit every 10 minutes!

Friday the 13th Part VIII: Jason Takes Manhattan – Vineri 13: Manhattan (1989)

Urmărește filmul Friday the 13th Part VIII: Jason Takes Manhattan – Vineri 13: Manhattan (1989) Online Subtitrat Gratis la calitate BluRay 720p. Genurile acestui film sunt 1989, Horror, Thriller . Filmul online Friday the 13th Part VIII: Jason Takes Manhattan – Vineri 13: Manhattan (1989) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 160

Categoria: 1989, Horror, Thriller

Regizor: Rob Hedden

Data Adaugari: 12/07/2021

Scenariști: Rob Hedden , Victor Miller

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:40:27

Claritate: BluRay 720p

Premii: 1 Nominalizare Saturn Award,1 nominalizare Satellite Awards

IMDb: 4,6

Rennie sarbatoreste absolvirea impreuna cu unchiul ei, profesorul preferat, prietenul ei si toti fostii colegi de clasa. Acestia pleaca intr-o croaziera. Dar printe ei se afla si un pasager clandestin: criminalul in serie Jason Voorhees. Cei de la bord incep sa fie omorati unul cate unul. Cand Jason urca pe un vasul de croaziera care transporta adolescentii de liceu la New York, pasagerii nu au unde sa fuga. Departe de Crystal Lake, Jason va gasi noi victime in metrou, in canale si pe strazile dure din Manhattan.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: