Comentarii (0) Reclamație film
INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

Profit every 10 minutes!

Gleaming the Cube - Detectiv pe skateboard / A da Stralucire Cubulu (Dublat Română) (1989)

Urmărește filmul Gleaming the Cube - Detectiv pe skateboard / A da Stralucire Cubulu (Dublat Română) (1989) Online Subtitrat Gratis la calitate VHSRip 720p. Genurile acestui film sunt 1989, Acţiune, Dramă, Mister . Filmul online Gleaming the Cube - Detectiv pe skateboard / A da Stralucire Cubulu (Dublat Română) (1989) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 133

Categoria: 1989, Acţiune, Dramă, Mister

Regizor: Graeme Clifford

Data Adaugari: 25/05/2021

Scenariști: Graeme Clifford

Uploader: bobbybalica12345

Durată Film: 01:11:09

Claritate: VHSRip 720p

Premii: N / A

IMDb: 6.3

Gleaming the Cube este un film american neo-noir din 1989 regizat de Graeme Clifford și cu Christian Slater în rolul lui Brian Kelly, un skateboarder de 16 ani care investighează moartea fratelui său vietnamez adoptat. Consilierul tehnic de patinaj pentru film a fost originalul Z-Boy Stacy Peralta.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: