Comentarii (0) Reclamație film
INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

Profit every 10 minutes!

In the Line of Duty 4 (Wong ga si je IV: Jik gik jing yan) - Dreptate în stil mafiot 4 (1989)

Urmărește filmul In the Line of Duty 4 (Wong ga si je IV: Jik gik jing yan) - Dreptate în stil mafiot 4 (1989) Online Subtitrat Gratis la calitate VHSRip 720p. Genurile acestui film sunt 1989, Acţiune, Comedie, Crimă . Filmul online In the Line of Duty 4 (Wong ga si je IV: Jik gik jing yan) - Dreptate în stil mafiot 4 (1989) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 73

Categoria: 1989, Acţiune, Comedie, Crimă

Regizor: Woo-Ping Yuen

Data Adaugari: 17/07/2021

Scenariști: Kwong Kim Yip, Wing-Fai Wong, Cheung Chi-Sing

Uploader: bobbybalica12345

Durată Film: 01:31:21

Claritate: VHSRip 720p

Premii: N / A

IMDb: 7.1

Mafia din Hong Kong devine un ghimpe în coasta serviciilor secrete internaționale!

Doi polițiști din Hong Kong investighează afacerile murdare ale unei rețele de crimă organizată. Ancheta merge destul de greu, rețeaua având legături la nivel înalt chiar și în serviciile secrete americane.

Cartelul drogurilor ordonă asasinarea unui agent CIA. Probele duc către un imigrant nevinovat căruia i se înscenează oribila crimă.

Investigația detectivilor scoate la iveală numeroase fărădelegi. Sunt puși în situația de a nu mai avea încredere nici în martorul cheie, dar nici în ceilalți polițiști

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: