Comentarii (0) Reclamație film
INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

Profit every 10 minutes!

Lady Terminator - Răzbunarea reginei mării sudului (1989)

Urmărește filmul Lady Terminator - Răzbunarea reginei mării sudului (1989) Online Subtitrat Gratis la calitate VHSRip 720p. Genurile acestui film sunt 1989, Acţiune, Horror, SF . Filmul online Lady Terminator - Răzbunarea reginei mării sudului (1989) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 239

Categoria: 1989, Acţiune, Horror, SF

Regizor: Jalil Jackson

Data Adaugari: 21/05/2021

Scenariști: Ram Soraya

Uploader: bobbybalica12345

Durată Film: 01:2042

Claritate: VHSRip 720p

Premii: N / A

IMDb: 6.2

Lady Terminator (în indoneziană: Pembalasan Ratu Pantai Selatan, lit. „Răzbunarea reginei mării sudului”) este un film de acțiune indonezian horror-fantasy din 1988 în regia lui H. Tjut Djalil, creditat și sub pseudonimul lui Jalil Jackson. Filmul îi are în rolurile principale pe Barbara Anne Constable, Christopher J. Hart și Claudia Angelique Rademaker și este considerat a fi un simulacru al filmului american The Terminator din 1984.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: