Comentarii (0) Reclamație film
INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

Profit every 10 minutes!

Uncle Buck – Unchiul Buck (1989) (Dublat Română)

Urmărește filmul Uncle Buck – Unchiul Buck (1989) (Dublat Română) Online Subtitrat Gratis la calitate VHSRip 720p. Genurile acestui film sunt 1989, Comedie . Filmul online Uncle Buck – Unchiul Buck (1989) (Dublat Română) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 111

Categoria: 1989, Comedie

Regizor: John Hughes

Data Adaugari: 17/04/2021

Scenariști: John Hughes

Uploader: bobbybalica12345

Durată Film: 01:30:46

Claritate: VHSRip 720p

Premii: N / A

IMDb: 7.1

Spre deosebire de Bob-serios, slujbă bună, casă confortabilă, soție și copii-fratele său Buck se situează la pol opus: dezordonat, fără serviciu, burlac, înnebunit după cursele de cai. Iată însă că, într-o noapte, e nevoie de el. Buck este solicitat să facă pe dădaca nepoților săi câteva zile. Cu teamă în suflet, Bob și soția pleacă totuși la Indianapolis, unde socrul a suferit un infarct. Așa încât, cei trei copii Russell rămân cu unchiul Buck. Aparent, fetița și băiețelul nu pun probleme deosebite; Tia însă are 15 ani și, ca toate fetele de vârsta ei, este o adolescentă plină de temperament și aere de domnișoară. Unchiul Buck trebuie să ia măsuri.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: