Comentarii (0) Reclamație film
INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Doneaza Ajuta Site-ul...

5.0

Profit every 10 minutes!

Cyrano de Bergerac (1990)

Urmărește filmul Cyrano de Bergerac (1990) Online Subtitrat Gratis la calitate BluRay 720p. Genurile acestui film sunt 1990, Comedie, Dramă, Istoric . Filmul online Cyrano de Bergerac (1990) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 132

Categoria: 1990, Comedie, Dramă, Istoric

Regizor: Jean-Paul Rappeneau

Data Adaugari: 28/05/2021

Scenariști: Jean-Paul Rappeneau, Jean-Claude Carrière

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 02:18:33

Claritate: BluRay 720p

Premii: 1 premiu si 4 nominalizari Oscar,4 premii si 4 nominalizari BAFTA,4 nominalizari 20/20 Awards,2 premii si 1 nominalizare Cannes,10 premii si 3 nominalizari César Awards,1 premiu si 5 nominalizari European Film + alte premii si nominalizari

IMDb: 7,5

Cyrano, un poet-filosof, dar si un neintrecut spadasin, se indragosteste de frumoasa Roxane, pe care nu indrazneste s-o curteze, de teama ca defectul lui fizic mai mult decat evident – un nas urias – o va face pe fata sa-l respinga. In schimb ii trimite acesteia scrisori patimase, ca din partea lui Christian, un tanar frumos, dar mai putin inzestrat cu spirit. Roxane se indragosteste de cel care ii scrie, fara sa-i cunoasca adevarata identitate.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: